Voor wie is Praktikon?

Zoekt u hulp bij het beschrijven, onderbouwen en implementeren van interventies of effectmetingen? Wilt u toegang tot een breed aanbod aan vragenlijsten? Of wilt u meer inzicht in ervaringen van cliënten? Dan helpt Praktikon u graag! Praktikon is een zelfstandige, onafhankelijke organisatie voor onderzoek en ontwikkeling in zorg en onderwijs. We zijn er voor onder andere voor (jeugd)zorg instellingen, gemeenten, instellingen voor mensen met een (L)VB en onderwijs.

Samenwerkingspartners

Praktikon werkt samen met diverse andere onderzoeksorganisaties en instellingen, waaronder Entrea, de Radboud Universiteit Nijmegen, Pactum, Pluryn, het NJi en de Academische werkplaats Jeugd Nijmegen. Verder maakt Praktikon deel uit van het Samenwerkingsverband Effectieve Jeugdzorg Nederland (SEJN) en Pi7. Ook werk Praktikon samen met andere universiteiten, jeugdzorginstellingen, scholen en ICT-bedrijf aXtion.

Praktikon voor u

Wilt u weten wat Praktikon kan betekenen voor uw instelling of organisatie? Neem contact op, dan kijken we samen met u naar de mogelijkheden.